مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام من پارسال برج 11با ماشین چپ کردم و کتف سمت چپم از ترقوه شکست کتفمم همینجور و سرمم و گوشمم هم پارگی داشت اونم خیلی کوچیک بعده 1سال خوب نشدم ولی پزشک قانونی پزشکی که منو فرستاد معاینه بعده 1سال گفتن خوب شدی برو تمومه اومدم برا بیمه کارا رو انجام دادم امروز رفتم برگه بمن دادن 23میلیون تومن خب من کتفم هنوز خوب نشده نه میتونم بشینم فشار وارد میشه بهم نه دستم رو بالا ببرم نه چیزی هیچکس توجه به حرفای من نمیکنه اصلا الان من باید چکار کنم بیمه شخص ثالث 23 تومن بمن میدن من پارسال دوستم همچین اتفاقی براش افتاد با این تفاوت اون دستش در رفت بر اثر فشار مثل من خورد نشده بود ترقوه بنویسن شکستگی ترقوه و کتف هیچی برای اونو پارسال 70میلیون زدن الان برای من 23 تومن زدن چجوریه؟؟ ایا میتونم من شکایت کنم از جایی یا از شخصی چکار باید انجام بدم اگر میشه از پزشکی که پزشک قانونی بهم معرفی کرد و من رو فرستاد میتونم شکایت کنم الا که کارا بیمه امروز تموم شد انجام دادم یا نه نمیتونم باید از جیب خرج کنم دستمو درست کنم

پاسخ ها :

معصومه قلخانی

معصومه قلخانی :

سلام،پرداخت دیه از طرف بیمه بستگی به میزان آسیب های وارده داره که در تخصص پزشکی قانونی است،اگر آسیب های وارده بیشتر از میزانی که پزشکی قانونی اعلام کرده می باشد می بایست در روند رسیدگی به نظر پزشک قانونی اعتراض می کردید و در صورت عدم اعتراض دلیل بر پذیرفتن نظر پزشک قانون توسط شما می باشد ،ضمن اینکه دوست شما ممکن است آسیب یا کبودی های دیگری داشته و د ر مجموع آن مبلغ را دریافت نموده