مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه راننده موتور سیکلت

با سلام بنده حدودا یک ماه پیش با موتور سیکلت خودم زمین خوردم کروکی فرضی گرفتم از شورای حل اختلاف
از طریق کلانتری محل تصادف به پزشکی قانونی معرفی شدم جراحات و شکستگی هارو نوشتن
و گفتن 4 ماه دیگه برای معاینه مجدد بیا تا کامل زخم ها و شکستگیات بهبود پیدا کنه
و منتظر پیامک باش که بری به کلانتری
حالا میخام بدونم تو این 4 ماه دیگه که من بهبود کامل پیدا میکنم ایا میتونم باز از بیمه خسارت و دیه بگیرم؟؟
و اینکه چرا برام تشکیل پرونده نمیده هر چی اصرار میکنم و میگه حتما باید این مراحل انجام بشه
آیا نمیخان از دادن خسارت و دیه سرباز بزنن؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر موتور شما بیمه دارد دیه به شما تعلق می گیرد باید شکایت کنید ازبیمه تا دادگاه حکم صادر کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بیمه دارید میتوانید دادخواشت مطالبه دیه دهید تا دادگاه حکم دهد و خسارت پرداخت شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، بطرفیت بیمه دادخواست مطالبه دیه مربوطه را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بعد از اتمام مهلت چهارماهه مجدد از پزشکی قانونی نامه می گیرید و تحویل شعبه دادسرا می دهید بعد از تکمیل پرونده در دادسرا قرار جلب به دادرسی صادر میشه و پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می شود و بعد از صدور حکم قطعی از دادگاه می توانید با نامه اجرای احکام به بیمه مراجعه کنید و با تشکیل پرونده در بیمه دیه خود را دریافت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که داره بیمه می باشید مبلغ به شما در تعلق میگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بیمه دارید میتوانید دادخواشت مطالبه دیه دهید تا دادگاه حکم دهد و خسارت پرداخت شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست مطالبه دیه به طرفیت بیمه مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای مناسب علیه شرکت بیمه طرح کنید