مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با آسفالت

سلام وقت بخیر من امروز صبح با موتور توی یه خیابون با سرعت 60تا داشتم میرفتم یجا درفازلاب بود و یه در دیگه و اینکه آسفالت
اون جا که در فاضلاب بود با زمین 50سانت بالاتر از سطح زمین بود و من اینو ندیدم شیب اونجا یه جور بود ندیدم خیلی بد بود رفتم روش فرمون موتور چرخید خوردم زمین یه 15متر همینطور کشیده میشدم و موتورم هم بیمه نداره آمبولانس اومد برد منو بیمارستان و دست و پامو و اینا زخمی شده یه کم با کمرم درد می‌کنه حالا برای خسارت بدنی باید به کجا شکایت کنم برای دیه لطفا راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از شهرداری شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

علیه شهرداری و سازمان آب و فاضلاب شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید از طریق دفاتر شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید از شرکت پیمانکار وشهرداری منطقه شکایت خود را طرح نمایید