مشاوره حقوقی رایگان - تهدید معلم

سلام. من یک بچه کلاس اول دارم با توجه به این که متاسفانه امسال آموزش مجازی است و بچه ها دائم در خونه هستند و پدر و مادر ها هم نمیتونند روی بچه ها فشار زیادی بیارند. معلم دخترم 3 کتاب کمک آموزشی به علاوه کتاب های درسی خودش داده. آن قدر فشار درسی آورده که بچه ام از درس زده شده. حالا معلمش تهدید به مردود کردن میکنه. من از چه طریقی میتونم پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
شما اگر مدارکی بابت تهدید دارید هم میتوانید برای تهدید جداگانه بابت جنبه کیفری شکایت کنید و هم شکایت به آموزش و پرورش کنید