مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام. همسرم سال 97 وام ازدواج خودش رو نیاز نداشت و داد به یکی از آشنا ها. خود طرف ضامن وام شد و نامه کسر از حقوق داد. یک چک به مبلغ 13 میلیون بابت ضمانت و یک سفته 20 میلیونی هم ما گرفتیم و وام رو گرفت. بعد از پرداخت 10 قسط فوت شدند. ضامن هم خودشون هستند. چون اقساط پرداخت نشده سر رسید وام هم سال 1400 هست.حالا وکیل بانک با ما تماس گرفتن ک باید پرداخت کنید. مگر وقتی وام گیرنده پرداخت نکند، سراغ ضامن نمی روند؟ وکیل گفت اگر تا آخر برج 12 پرداخت نکنید، جریمه میشید و تقریبا باید 2 برابر پرداخت کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

در مبحث وام طبق قانون بانک
میتونه هم به گیرنده وام که اسم اش تو پرونده هست و هم‌به ضامن مراجعه کنه
شما میتونید وام بدید و از ورثه اون فرد با توجه به چک و سفته دریافت کنید
چراکه قبل از تقسیم ارث متوفی باید دیون متوفی پرداخت بشه مراجعه کنید به وراث و یک اظهارنامه به ورثه جهت پرداخت دیون ارسال کنید