مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام خدمت اساتید محترم بنده 12سال زندگی مشترکی داشتم که الان طوری زندگی رو همسرم به سرم سیاه کرده که تحمل یک روزشم ندارم هیچ تفاهمی نداریم و شغل بنده شاگرد مغازه با درامد ماهی 2500 دارای یک فرزند 10 ساله دختر هستم که در این بین دخترمم هم در حال سوختن بین ماست همسرم اواخر دوبار تقاضا طلاق توافقی داده که دقیقه 90 پشیمان شده و از زجر کشیدن بنده لذت میبره در واقع حکم دو غریبه را داریم در منزل همه چیز جداست هربار که میگم بیا برای طلاق توافقی هی مبلغ بیشتری طلب میکنه و خیلی راحت هرجا میخواد میره میاد یجورایی برای اون راحته این موقعیت چون مکان غذا پوشاک همه چیزش فراهم و واسه خودش زندگی میکنه ادامه زندگی را برای من و بچم سخت کرده و 10 ساله که هیچ رابطه زناشویی هم نداریم و سنم رو به بالا رفتن هست و بچمم بزرگتر میشه و این چیزها رو میبینه روش تاثیر بدی گذاشته تو رو خدا راهی جلوی پایم بگذارید بنده بتونم خودرویم بفروشم 70 میلیون میتونم جور کنم بهش بدم مهریش 314 سکه است و درامد بسیار پایینی دارم و محکوم به نابودی شدم و راه نجاتی ندارم التماس میکنم
من اگر خودم برای درخواست طلاق اقدام کنم قانون چگونه رفتار خواهد کرد اینکه درامدم پایین و حضانت دخترمم هست باید چه کنم میخوام فقط نجات پیدا کنم یک شب راحت ارام چشمم ببندم از 8 صبح تا 12 شب کار میکنم همش خوراکی میشه که حتی 1/3 ان هم نصیب خودم نمیشه شما بگید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

شما میتوانید با طرح دعوای طلاق همسر خود را طلاق دهید در خصوص حقوقات مالی زوجه اعسار بزنید. فرزند شما رشید است و در خصوص حضانت خودش تصمیم می‌گیرد