مشاوره حقوقی رایگان - حقوقي

سلام شوهرم بخاطر دخالت خانوادش رفته از من شكايتهاي حقوقي و كيفري كرده و خودش محكوم شد و خونه مستقل حتي اجاره اي هم نداره و خونه ي مادرشو به دادگاه معرفي كرد ولي حكم عدم تمكين منو با مكر و فريب از دادگاه گرفت الان رفته زن دوم هم گرفت و الان به قاضي دادگاه ميگه خونه اجاره نميكنم (چون به دروغ ميگه وسع مالي ندارم) و ميگه منو طلاق هم نميده و اگر دوس دارم برم خونه ي مادرش با خودش و مادرش و زن دومش(هووي من) و برادر مجردش زندگي كنم يا نه اگر دوس دارم خونه ي پدرم همينطور بمونم و طلاقم نده، قاضي بنده خدا حق داشت خنده اش گرفته ولي به روي خودش نياورد و لبخند كوتاهي زد حالا وكلاي محترم من چكار كنم تا از اين بلاتكليفي و نابساماني رها بشم؟

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

با سلام اگر اجازه ازدواج مجدد نداشته باشند و همسر دوم اختیار کرده باشند شما میتوانید درخواست گواهی عدم امکان سازش را تقدیم دادگاه نمایید
اگر اجازه ازدواج مجدد دارند با بذل کل مهریه و عسر و حرج اقدام به دادخواست گواهی عدم امکان سازش نمایید