مشاوره حقوقی رایگان - کارت به کارت

با سلام و خسته نباشید
سال 96 از دوستم 20 میلیون پول گرفتم برای شراکت در کاری ولی این شراکت صورت نگرفت و من سال 98 بجای 20 میلیون به ایشون 25 میلیون پس دادم ، حالا ایشون مدام به من زنگ و اس میزنه و میگه میرم شکایت میکنم حق من بیشتر از اینه ازت پیام و صدای ضبط شده دارم که گفتی شراکت، میرم شکایت میکنم ازت ، در صورتی که کاری با اون پول نشد و به اصرار خودم برگردوندم بهش به صورت داوطلبانه و با پنج میلیون اضافه تر، میخواستم بدونم اون میتونه اقدام به شکایت کنه؟ طلبی این وسط نیست و از پرداخت من بهشون یکسال گذشته و هیچ قرار دادی نبوده و فقط یه کارت به کارت ساده بوده و من برگردوندم با پنج میلیون بیشتر، ممنون میشم پاسخ بدین میتونه رو اس و صدای ضبط شده که گفتم شراکت اون زمان استناد کنه و شکایت کنه، ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با این تفاسیر که می فرمائید خیر. باید قرض اش را بر می گرداندید که برگرداندید.