مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

همسرم دادخواست طلاق داده و بعد از گرفتن رای نهایی دادخواست اعسار برای تقسیط کردن مهریه دادند و زمان اجرای حکم یا پرداخت اولین قسط مهریه 18فروردین 97 بوده که پرداختی انجام نشده و طلاق هم نگرفتیم الان دوباره دادخواست تجدید اعسار دادند و دادگاه دوباره همون حکم قبلی را صادر کرده با همون مبلغ مهریه قبل حالا ایشون باید از فروردین 97 تا امروز بدهی معوقه مهریه را پرداخت کنند تا دفترخانه طلاق را انجام بدهند یا باید از این تاریخ جدید شروع به پرداخت قسطها بکنند

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

با سلام زمان اجرای صیغه طلاق از تاریخ حکم قطعی سه ماه میباشد ابتدا مشاهده فرمایید زمان اجرای صیغه طلاق باقی مانده یا خیر