مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق و ممانعت از ورود حق

با عرض سلام
خانمي هست كه شروع زندگي مشتركش شهرستان بوده و هنگام عقد به صورت شفاهي قول زندگي در شهرستان رو از همسر و خانواده همسرش گرفته ، بعد ازدواج آقا عليرغم مخالفت هاي خانم به دلايل كاري به تهران ميره و كلا زير قول شفاهيش ميزنه و شروع به كار ميكنه و چون خانم و فرزند مشتركشون شهرستان در منزل پدر خانم ميمونن و از رفتن به تهران خودداري ميكنند آقا تقاضاي تمكين از دادگاه ميكنه كه با توجه به نظر كارشناسان دادگستري مبني بر در شان خانم ندونستن منزل آقا ، تمكين رد ميشه ... قبل از اينكه كارشناسا به خانه ي مثلا مجهز شده بيان آقا ميره شهرستان تا جهازيه ي خانم رو ببره تهران و نظر كارشناسارو جلب كنه ، غافل از اينكه شرعا خودش موظف به تهيه وسايل زندگي است . با اين حال وسايل زندگي خانم رو به همراه پدرش (مالك خونه) و برادرش و مادرش ميريزن بيرون داخل پاركينگ ساختمان كه خانم بايد منزل رو تخليه كنه و بره تهران (در صورتي كه هنوز تمكين آقا رد يا قبول نشده بود) و علارغم گوشزد هاي فراوان و حتي بعد از رد تقاضاي تمكين هيچ كدام از افراد حاضر به بردن وسايل به داخل نشدن و كلا خونه از حالت مسكوني خارج شده و مانع از ورود خانم و وسايلا به درون منزل شدن و الان ٦ ماهه جهازيه ي خانم داخل پاركينگ و در معرض تخريب و سرقته ...
حالا سوال من اينه ، با توجه به توضيحاتم چقدر احتمال داره كه آقا و خانوادش در دادگاه كيفري محكوم به ترك انفاق و ممانعت از ورود حق خانم به منزل بشن ؟؟
لازم به ذكره آقا چند ماهي هم در همون دوران تقاضاي تمكينش نفقه پرداخت نكرده بود و بعد شكايت نفقه ي خانم شروع به پرداخت كرده اون هم به مقدار كم ، و در دادگاه نفقه هم محكوم به نپرداختن نفقه ي كودك هم شده ...
ممنون از وقتي كه ميگذاريد .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مرد صد درصد به ترک انفاق محکوم می شوند
بهتر است شما ابتدا دادخواست تامین دلیل مبنی بر ریختن اسباب منزل و جهیزیه شما ، به درون پارکینگ به شورا تقدیم کنید تا...
موفق باشید