مشاوره حقوقی رایگان - پیامک رای صادر شد در تاریخ 7/1

با سلام و احترام در تاریخ 7/1 برای من پیامکی امد که راجع به پرونده شماره فلان رای صادر شد.
و سوالم این است که چطور میتوانم بعد از امدن پیامک رای صادر شد ابلاغ را یعنی رای را مشاهده نمایم. و منتظر پیامک نباشم. و اینکه ایا امکان دارد بدون شماره ابلاغ رای را مشاهده نمایم و یا در روند پرونده رویت نمایم رای را و یا هر راهکاری که داد سپاسگزارم. اینها رو میپرسم چون دادسرای مربوطه با اینجا 1200 کیلومتر فاصله دارد و همانطور که میدانید تلفنها رو جواب نمیدن.
پیشاپیش سپاسگزارم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

معمولا روز بعد از این اعلان نسخه ابلاغیه رای برای شما ارسال می‌شود علی ای حال تا قبل از آن نمیتوانید تمام رای را بخوانید فقط از طریق عدل ایران صفحه اطلاع رسانی برای اشخاص رفته و بعد جریان پرونده را انتخاب و ببینید به نفع شما صادر شده یاوخیر