مشاوره حقوقی رایگان - سفته من برگشت خورده

بنده سفته ای به مبلغ ده میلیون به بنده خدای داده ام که سر تاریخ سررسید آن برگشت داده شد من از برگشت سفته بی خبر بودم چون هیچ احضاریه‌ای به دستم نرسید من در تهران مشغول کار هستم بعدها توسط دوستم متوجه شدم که حتی در روزنامه چاپ کرده و حکم جلب بنده رو گرفتن الان مدت دو ساله که از این ماجرا میگذرد و من خودمو تحویل ندادم خواهشن راهنمایی کنید بدون اینکه به زندان بیفتم چطوری پولشو بدم چون ایشون میگه باید منو بندازه زندان ممنون میشم راهنمای بفرمایید.

پاسخ ها :

مینو برومندنیا

سرکار خانم مینو برومندنیا :

دادخواست واخواهي و نهايتا اعسار از محكوم به مطرح كنيد

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام اگر شما به دین خود اقرار دارید و مشکلی برای پرداخت ان ندارید خود شما یا هر شخص دیگری می تواند با پرداخت دین پرونده را مختومه کند بدون اینکه شما یخواهید به زندان بروید