مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن معامله

سلام عليكم.
آيا فروشنده ميتواند بعد از معامله و انتقال سند طلب مال خود را بكند؟ فروشنده مدعي شده خريدار پول را بايد به حساب واريز ميكرده ولي نكرده است.
آیا شكايت او موثر واقع مي شود؟
در سند دو نکته ذکر شده:
1- اسقاط کافه خیارات خصوصا خیار غبن فاحش
2- بها: مبلغ مندرج در سند حسب الاقرار تماماً تسلیم فروشنده گردیده است.

متن شکایت این هست که خريدار قرار بوده پول را به حساب بریزد که نریخته و درخواست پول را كرده.

پاسخ ها :

مژگان مجاوری

مژگان مجاوری :

استان :

سند باید بررسی شود و اینکه فروشنده به چه ادله ایی متوسل شده و ایا اقدام قانونی کرده است یا خیر