مشاوره حقوقی رایگان - سندیت اسکرین شات در دادگاه

عرض ادب و احترام.

شخصی گفتگو های شخصی بین من و خودش را که در واتساپ انجام داده بودیم را اسکرین شات گرفته و پرینت گرفته و طبق اون اسکرین شات ها از من شکایت کرده. حالا بازپرس از روی اون اسکرین شات ها برای من قرار وثیقه و کیفرخواست صادر کرده.
با این که پیام های هم من و هم خودش هر قسمتی از پیام ها را که مایل بود سلیقه ای میتواند از واتساپ شخص مقابل حذف کند و بعد اقدام به اسکرین شات از پیام ها کند ( یعنی دست بردن در پیام ها اعمال میل طرف در برگزیدن پیام ها یعنی تحریف و ناقص بودن پیام ها با حذف آن ها)
آیا حالا که پیام های واتساپ را میشود پاک کرد و اسکرین شات گرفت، چطور بازپرس این اسکرین شات های واتساپ را مورد سندیت قرار داده و قاضی از روی پیام های اسکرین شات ها میخواهند من را مجرم تشخیص داده و بر علیه من حکم صادر کنند؟

آقا یا خانم وکیل جریان چیست؟ مگر با چنین چیزی که خود بازپرس و قضات هم می دانند می شود پیام ها را بر اساس میل شخصی پاک کرد و بعد اقدام به اسکرین شات گرفتن کرد بمن رو محکوم کنند؟ آیا بالاخره من با این اسکرین شات های تحریفی محکوم خواهم شد؟

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام خیر اسکرین شات دلیل محسوب نمیشود اصل پیامها در پلیس فتا از روی گوشی بررسی میشود . دلایل دیگری موجب صدور کیفرخواست شده