مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام. دو منزل مسکونی از پدرم به 5 دختر و 3 پسر به ارث رسیده است.
4 دختر از دخترها عقیده دارند که ارث به طور مساوی بین پسرها و دختران تقسیم شود در حالی که پسرها و یکی از دخترها نظر به حکم قرآن دارند. آیا 4 دختر می توانند با این بهانه در فروش شرکت نکنند؟
اگر پای معامله آن چهار نفر حاضر به فروش نشوند، می شود از طریق مراجع قانونی دو ملک فروش رود و سهم آن ها در حساب مراجع قانونی بماند تا بیایند و حق خود را بگیرند؟
لازم به توضیح است که یکی از وراث پسر در بستر دو بیماری بیماری صعب العلاج سرطان و پیوند کلیه است و یکی دیگر از وراث پسر دو ماهی است فوت کرده و وراث آن نیازمند است.
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام سهم الارث طبق قانون مشخص شده میتوانید دادخواست تقسیم ترکه و فروش اموال را به دادگاه بدهید در صورت عدم حضور دادگاه بررسی های لازم را انجام داده رای میدهد طبق قانون اموال به فروش میرسد سهم افراد مخالف به صندوق دادگستری واریز میشود برای انتقال هم نماینده دادستان اغز طرف امضا نموده انتقال مطابق قانون صورت میگیرد