مشاوره حقوقی رایگان - پرینت تماس

با عرض سلام و خسته نباشید
خانومم چند ماهی به بهانه بچه ها منزل پدرش می ماند اما بدون اطلاع شاغل شده و هر دو سه روز برای تمکین به منزل مراجعه و موقع رفتن مقداری از اساس منزل با انواع بهانه می برد. بابت بردن فرزندانم و شغل او تلفنی مشاجره کردیم که کلا قطع ارتباط کرد تا ده روز بعد که همراه فرزندم یک هفته راهی سفر شدیم. با ارسال چند پیام به فرزندم که اظهار به رفتن و برداشتن مدارک کرده پس از اطمینان از عدم حضورم وسایل شخصی بنده اعم سند خودرو، مدارک هویتیم و رسیدها و فاکتورهای طلا و غیره را سرقت کرد. در نهایت سند ماشین پس گرفتم که منجر به نزاع شد و همرا پدرش و اغفال فرزندانم بدون اجازه وارد منزل شدند و پس از شکستن جزئی قفل درب واحد بنده و پدر و مادر مورد ضرب و جرح قرار دادند و مجددا لپ تاب کفش ساعت و انگشتر و غیره را بردند. 1-ایا ورود به عنف شده؟2- بردن وسایل شخصی و مدارک قابل اثبات هست و اغفال فرزندان 18 و 12 ساله برای نزاع با پدر و پدر مادر بنده جرم محسوب می شود؟
بنده و خانواده ام هیچ گونه اسیبی وارد نکردیم و هر سه مجروح با تایید پزشک قانونی شدیم. با تشکر

پاسخ ها :

مجید گشایشی

جناب آقای مجید گشایشی :

سلام.طرح شکایت وررود به عنف و ایراد ضرب وجرح عمدی و... در صورت وجود ادله امکان پذیر است.