مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه رسمی بدون شهود

سلام
چکی را بابت خرید زمین 10 سال قبل در وجه اقای کشیدم و پول را پرداخت کردم و ایشان چک را به شخصی داده بوده که به من بدهد اما نداد و اقدام کرده اما نه خودش پسرش
اما در اقرارنامه رسمی دفتر خانه بدون شهود دارنده چک اعلام نموده مبلغ چک را از من گرفته و هیچ طلبی ندارد و چک را امانت به کسی سپردم که به صاحب حساب بدهد با هماهنگی صاحب حساب.
ایا اقرارنامه گیرنده چک از من که در وجهش چک کشیدم از طرف دادگاه قابل قبول هست
ایا با شکایت خیانت در امانت و استناد به اقرارنامه میتوانم به حقم برسم
ایا شخص امین که چک را گرفته و به پسرش داده هم میتوان علیه اون شکایت کرد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله اقرار نامه رسمی معتبر است.
شکایت خیانت در امانت علیه تمام اشخاصی که دخیل هستند مطرح کنید