مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه

سلام با شوهرم مشکلات بسیار دارم ولی به خاطر پسر 13ساله ام که صرع دارد نمیتوانم طلاق بگیرم و شوهرم که این مطلب را میداند شرایط زندگی را برایم سخت کرده است برایم مهم نیست که شوهرم مرا طلاق بدهد یا خیر ولی میخواهم کل مهریه ام را بگیرم و منزلی اجاره کنم و با پسرم این خانه را ترک کنم البته اگر مطمئن شوم که همه مهریه را یکجا میتوانم بگیرم شوهرم خانه دفتر کار و ماشین دارد آیا میتوانم مطمئن باشم همه مهریه را به من بدهند

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

سلام با توجه به توضیحات شما ودارایی شوهرتان شما می توانید از طریق جرای ثبت یا دادگاه خانواده با تامین خواسته اقدام نمائید که بهترین کار این است که به یه وکیل مراجعه نمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتونید از طریق اجرای ثبت یا دادگاه خانواده درخواست تامین خواسته بدید و هرمالی از شوهرتون سراغ دارید برای اخذ مهریه معرفی کنید اما توجه داشته باشید برخی از مواردی که اعلام کردید جز مستثنیات دین است.