مشاوره حقوقی رایگان - پاس نشدن چک

سلام
من یک ماه پیش یه ماشین فروختم به قیمت 59 میلیون که 30میلیونش چک گرفتم برای 1ماه
تو قولنامه ثبت شد که تا یک ماه دیگه چک پول میشه و من به پولم میرسم ولی امروز که چک رو بردم بانک 10میلیون بیشتر توش پول نبود
مدارک ماشین مثل کارت ماشین و بیمه نامه و معاینه و کارت سوخت رو دادم بهش ولی سند و پلاک هنوز به اسم خودمه
الان من میتونم ماشین خودم رو برگردونم یا اصلا چیکار باید بکنم؟
یه جواب روشن بهم بدید ممنون میشم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبت وجه چک و خسارت ت تاخیر تادیه و.... را تقدیم کنید و...
و می توانید اگر در قرارداد شرط شده باشد درخواست فسخ معامله نمایید اگر و اگر..