مشاوره حقوقی رایگان - ضرب جرح عمدی و زورگیری گوشی

با سلام یک سوال داشتم لطفا دقیق راهنمایی کنید که چه کار کنم که به نتیجه برسم بنده27سالمه که برادر کوچکتری 3سال از خود دارم که این برادر من اخلاق رفتار درستی با من ندارد و به خاطر مبلغ 50 هزار تومان بدهکاری به ایشان که یک گوشی من هنوز یک ماه نشده اقساطی با چک خریداری نموده ام این گوشی را از من با کتک ضرب جرح عمدی گرفت و قبل از شروع اقساط این گوشی را گرفت از من و این گوشی را به من پس نمیدهد و از اقساط ان هم گذشته و اونی که برای من چک داده و از من سفته هم داره و قول داده بود که گوشی را بگیرد و به من بدهد و الان با همکاری برادرم گوشی را نمیدهد و به من میگوید که تا اقساط را ندهی از گوشی خبری نیست با دعوا و بد و بیرا و از این جا دروغ هم میگویند و این که چک داده میگه گوشی پیش اون موبایل فروشی که گوشی خریدی ازش اون فروشنده هم میگه پیش اینه که چک داده برا گوشی و این که چک داده میگه نمیدانم پیش کیه مجدد باهاش تماس میگیرم و تا الان دوتا گوشی برادر من از من به با داده همین گوشی انتقال مالکیت و شارژر هندفری ان پیش خودم میباشد ولی کارتن و گوشی را برادرم گرفته و این مشکل ها پیش امده و با ضرب عمدی هم زده دنده سمت راست من فرو رفته و الان خیلی درد داره و میخاهم ببینم که باید چه کار کنم که چه طوری شکایت کنم که به این گوشی خود برسم که قبل از شروع اقساط از دست من در اوردند گوشی را با زورگیری و ضرب جرح و دروغ گویی این ها را باید چه طوری شکایت کنم که به مال و امول خود برسم لطفا دقیق راهنمایی کنید ممنون دست شما درد نکنه

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با ارائه دلایل و مستندات ردر دادسرای عمومی به اتهام سرقت گوشی و ایراد ضرب و جرح عمدی شکایت کنید و دادسرا نیز دستور قضایی برای تحقیقات لازم را به ضابطین دادگستری صادر خواهد کرد.
موفق باشید