مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع نامه صدور اجراییه مهریه

آیا زوج 15 روز قبل مغازه ارث پدری را در مشاور املاک فروخته است و در 97/08/20 قرار است سند قطعی بنام خریدار تنظیم شود. آیا زوجه که از تاریخ 97/08/05 اقدام به اجرایی مهر کرده و فقط اطلاع نامه آن در تاریخ97/08/07 بدست زوج رسیده مغازه را توقیف نماید یا مراحل کار زوجه طول میکشد.
با سپاس لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

مینو برومندنیا

سرکار خانم مینو برومندنیا :

سلام تاريخ اطلاع زوج از مطالبه مهريه اگر اموالش را منتقل كند فرار از اجراي دين است

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دوست گرامی با ابلاغ اطلاع نامه زوج که متعهد است مکلف است زمینه را جهت پرداخت دیون خود فراهم نماید . وبا ابلاغ اجرائیه یک ماه فرصت دارد تا صورت اموال خودرا به واحد اجرای ثبت به صورت مکتوب اعلام نماید ودرصورتی که فاقد هرگونه مالی باشد این موضوع را اعلام نماید. حال اگر نسبت به ارثی که متعلق به همه ورثه است قبل از توقیف معامله ی توسط ورثه واز جمله زوج بدهکار بعمل آیدواموال بصورت رسمی از مالکیت ورثه خارج گردد بنحوی که زوجه قادرنباشد از طریق اداره ثبت اموال را بازداشت نماید . درغیر اینصورت زوجه قادر خواهد بود نسبت به سهم زوج اموال را توقیف کند البته فرایند ابلاغات نیز 10 الی 20 روز بطول خواهد انجامید موفق باشید