مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه مهریه

در سال 78/01/29 ازدواج کردیم. در سال 93 از پدر زوج یک مغازه به زوج رسیده است و الان با گران شدن سکه زوجه اقدام به اجرای مهریه از طریق ثبت نموده است هزینه ای که باید زوج بپردازد چقدر خواهد بود؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام با توجه به نرخ سکه تعداد سکه ها ضرب در نرخ سکه بنرخ روز محاسبه خواهد شد در صورتی که مغازه ملک است ودارای سند ثبتی ودر دفتر املاک اداره ثبت واسناد واملاک به ثبت رسیده باشد امکان توقیف ووصول مهریه میسر خواهد بود ولی در صورتی که مغازه موصوف سرقفلی باشد امکان توقیف ان از طریق اداره ثبت امکان پذیر است اما برای مزایده وفروش می بایست از طریق دادگاه اقدام گردد در پناه حق باشید