مشاوره حقوقی رایگان - شوهر فراری

شوهرم کارتن خواب شده و ماشین که تنها سرمایه زندگیمون بود رو گم کرده آیا قانون برای افراد بی مسئولیت که یک سال است نفقه نمی‌دهد و فراری شده جزایی در نظر گرفته ایشون هر 4ماه پیداش میشه تا نتونم جدا بشم آیا میشه زندان بندازمش

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما می توانید شکایت مطالبه نفقه بدهید و در ضمن اثبات نمایید که همسرتان خانه را ترک کرده و کارتن خواب شده و سپس دادخواست عدم تمکین زوج ، را اقامه نمایید و سپس دادخواست طلاق بواسطه عسر و حرج و .... را مطرح نمایید
و مطالبه مهریه هم می توانید اقامه کنید
موفق باشید