مشاوره حقوقی رایگان - پیک موتوری

سلام خدمت شما
من تو یه مغازه کار میکنم که صاحب اون چند سال پیش از شخصی چک داشته ( 80میلیون ) الان دادگاه محکومش کرد به پرداخت 400 میلیون ؛ شریک صاحب مغازه ( درصدی کار میکنند نه شراکت ) اومد بین اون فرد بدهکار و صاحب کار من واسطه شد با چهل میلیون حل شد اون چک بعد به وکیلش گفت چک رو بفرست بیاد اما برای اینکه پول پیک نده من رو فرستاد بگیرم ( وکیلم کپی کارت ملی و امضا از من گرفت و داد ) بعد من چک رو بردم دم خونه واسطه بهش دادم اما فردای اون روز بحثشون شد که صاحب کار من مدعی شد اون واسطه 100 میلیون گرفته که اینرو دور بزنه بعد واسطه گفت چک رو بهش دادی و تمام و من هم پول نگرفتم !!! بعد صاحب کار من گفت میزنم چک سرقت شده و ..... الان چی به سر من میاد در این حالت ؟؟؟؟
اینم بگم اون وکیل فامیل صاحب کار من هست و اون واسطه که شریک صاحب کار من هست هم مبلغی رو از صاحب کار من طلب داره !!!
تکلیف من چیه؟؟؟ میگند من دزدم ؟؟؟ توانی کردم ؟؟؟؟ میگند بیا شهادت دروغ بده ؟؟؟؟؟ واسطه میگه به من چک ندادی ؟؟؟
خواهش میکنم خواهش میکنم جواب بدید

پاسخ ها :

حسین رادمهر

جناب آقای حسین رادمهر :

با توجه به قانون چک و شرایطی که این قانون برای این چنین موارد پیش بینی کرده شما نباید نگران باشید،چرا که شخص زینفع و خسارت دیده می تونه طبق همین قانون به نتیجه مطلوبش برسه
شما این قانون رو مطالعه کن