مشاوره حقوقی رایگان - آسیب حین خدمت

با سلام و عرض ادب
سوالی داشتم در رابطه با آسیب حین خدمت {بعنوان مثال رژه}
سوال متعلق به دوستی میباشد بنابراین شامل جزییات آنچنان نیست. بروز دیسک کمر خفیف حین خدمت بر اثر بلند کردن شی سنگین و همچنین رژه که باعث وارد شدن فشار به ناحیه بیضه ی چپ شده است آیا درصد جانبازی تعلق میگیرد؟ از چه مبحثی باید وارد شد؟ جزو دیه میباشد؟ تخفیف داده میشود؟
بدلیل اینکه رشته تحصیلی اینجانب حقوق میباشد این سوالات را مطرح کرده ام.
ممنون از توجه شما

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
گرامی مباحث جانبازی به سرفصل متفاوتی مربوط است که البته مشخص نکرده اید آسیب دیده سرباز وظیفه بوده است یا نیروی کادر؛ اما به هر ترتیب آسیب های حین خدمت بایستی در کمیسیون مستقلی اصلاحا کمیسیون پزشکی مورد رسیدگی و تشخیص و تایید قرار بگیرد که بر اساس میزان آسیب و تاثیرات آنها منجر به بهره مندی آسیب دیده از پاره ای از حقوق خواهد شد.

پرسشگر :

سرباز وظیفه هستن
با تشکر از توجه و پاسخگویی شما سوال دیگر اینکه اگر بخواهیم پی این قضیه را بگیریم از چه طریقی باید اقدام کرد؟

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
با توجه به اينكه بروز صدمات حين ماموريت و ساير شرايطي كه شخص را مشمول جانبازي مي نمايد؛ نبوده فقط مستحق دريافت ديه هستند