مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج زن

با سلام
بنده و خانومم یکساله جدا زندگی میکنیم.
متاسفانه ایشون راضی به طلاق توافقی نیستن و از طرفی هم میخان زندگی کنن و تمکین میکنند
با توجه به بیماری ایشون که از بنده پنهان کردند من‌ نمیتونم با ایشون زندگی کنم و ماهیانه مبلغی رو به عنوان نفقه به حساب ایشون واریز میکنم
آیا همین واریز مبلغ برای اینکه ایشون در عسرو حرج نباشند کافیه
میشه بگین اینکه میگن زن تو عسر و حرجه میتونه طلاق بگیره چیه؟
اگه نفقه زنمو رو بدم بازم میتونه به عنوان عسر و حرج طلاق بگیره؟
متاسفانه تنها راه من اینکه به این صورت نگه دارم زنمو تا بیان برای طلاق توافقی

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
عسروحرج هرگونه علتی است که ادامه زندگی زن راباشوهرسخت ودشوارکند

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

عسر و حرج سختی هست که زن در کنار شما تحمل میکنه وبا دادن نفقه رفع نمیشه شما باید بیشتر توضیح دهید تا راهنماییتون کنم