مشاوره حقوقی رایگان - نزول

سلام مبلغی پول از دوستی گرفتم كه ماهيانه سود آن را پرداخت كنم بعد از حدود يكسال سود دادن، در ٧ماه آخر با مشكل مواجه شدم، در قبال اين مبلغ، مقداری طلا نزد وی گرو گذاشته بودم كه بعد از اصرار وی برای پرداخت پول قرار شد طلاها رو بجای پول بردارند، ولی بعد از چند روز مجددا تقاضای مقداری پول اضافه بر طلاها نمود كه منم گفتم پس طلاها رو نگه دار تا از سفر برگردم و كل پول رو پس بدم و او هم قبول كرد، الان كه من برگشتم و قيمت طلا خيلی بالا كشيده و حدود دوبرابر پولی كه از من طلب داشت شده، از دادن طلاها منصرف شده و ميگه بجای طلب گرفتم، آيا اميدی هست كه طلاها رو ازش بگيرم؟ سپاسگزارم
در ضمن يك شاهد و تعدادی از پيامها ش رودر مورد پول و سود اون دارم.