مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

با سلام. من از همسرم بهمن ماه سال گذشته بطور توافقی جدا شدیم. 26 سکه پیش پرداخت و 20 عدد باقیمانده بصورت ماهانه 1 سکه توافق کردیم. با توجه به اینکه قیمت سکه در آن زمان 1.5 میلیون تومان بود و پرداخت ماهانه در توان من بوده و اکنون با 3 برابر شدن قیمت، امکان پرداخت ندارم آیا به دلیل همین بالا رفتن قیمت سکه دادگاه حکم به تعدیل میدهد یا احتیاج به شهود هم هست؟ ارائه فیش حقوقی و مدارک بیمه تامین اجتماعی برای اثبات عدم افزایش حقوق و مزایا در این مدت کافی نیست؟
ارائه دادخواست تعدیل در دفاتر خدمات قضایی باید صورت گیرد؟ یا از طریق وکیل اقدام کنم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر وکیل دارید توسط وکیل و از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست داده می شود تعرفه دو نفر شاهد در دادخواست اگر می خواهید اعسار خود را از طریق شهود اثبات کنید الزامی هست

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید دادخواست تعدیل تقسیط بدهید .و پرونده مثل اعسار شما نیاز به شاهد دارد و اگر وکیل بگیرید خود او همه این کارها را از ابتدا انجام میدهد و نیازی به شما نیست حتی در جلسه دادگاه