مشاوره حقوقی رایگان - كيفری-قرار جلب دادرسی-متهم به سرقت تعزيری

سلام آقايی هستم كه برام پاپوش درست كرده و به من تهمت دزدی زده و شكايت هم شده و به ناحق هم موفق شدند و يك جلسه در دادسرا داشتم كه دادنامه برام صادر شده قرار نهايی جلب دادرسی صادرشده و شما متهم به سرقت تعزيری هستيد و پرونده شما به شعبه يك كيفری استان....... تحويل گرديده است، ميخوام بدونم قرار جلب دادرسی و سرقت تعزيری يعنی چه؟ و چه سرنوشتی در انتظارم هست؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یعنی در دادسرا شما را مجرم دانسته اند. در دادگاه محاکمه انجام می شود و مجازات در انتظار شماست. اگر واقعا عمل مجرمانه ای از سوی شما انجام نشده وکیل بگیرید و با ادله و مستندات دفاع منید. سرنوشت خوبی در انتظار ندارید.

پرسشگر :

نااميدم كرديد پاپوشي كه برام درست كردند و تهمت دزدي كه بمن زدند يك عدد سرويس طلاي سفيد 15 ميليون توماني بوده حالا كه قرار جلب دادرسي صادر شده آيا وكيل گرفتن فايده اي داره؟مجازات اين سرقت تعزيزي چيست؟

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. قرار جلب به دادرسی به این معناست که در مرحله تحقیقات و از نظر بازپرس شما جرم مورد نظر را مرتکب شدید ولی این به معنای مجازات نیست. در مرحله دادگاه از خودتان دفاع موثر کنید.