مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه

سلام
بنده می بایست 368 عدد سکه بهار آزادی مهریه بدم. درخواست اعسار دادم. شاهد هم بردم. حقوق بنده 3200000 تومان هست و یک منزل مسکن مهر دارم و یک خودرو رانا که لیزینگ میباشد و هشت چک 4/5 میلیونی دارد و حدودا 1400000 قسط دارم . میخواستم بدونم حدودا چقدر سکه پیش میبرن و ماهانه چقدر باید سکه بدهم. در ضمن یک فرزند چهار ساله هم دارم. لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام متاسفانه فرمول خاصي براي تعيين پيش پرداخت يا قسط اول و اقساط بعدي نيست اما قانون براي توقيف اموال اجازه بيش از كسر يك سوم از حقوق و در صورت معيل بودن يك چهارم حقوق را نمي دهد ولي تعيين اقساط با نظر قاضي ميباشد سعي كنيد با نوشتن لايحه و ضميمه كردن فيش حقوقي و مدارك وام و يك استشهاديه براي كم نمودن اقساط اقدام نماييد

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

در دادخواست اعساری که تنظیم خواهید کرد به این موضوع که سند خودرو بنام شما نیست و بنام لیزینگ هست و صرفاً پلاک خودرو بنام شماست و چک های مروبط به آن اشاره نمایید
اقساط با در نظر گرفتن جمیع جهات از سوی دادگاه تعیین خواهد شد و حق تجدیدنظرخواهی بر رای صادره را خواهید داشت.

یک وکیل

با سلام تعیین اقساط به تشخیص و سلیقه قاضی بستگی دارد ولی معمولا از فرمول یک چهارم درآمد استفاده میشود.