مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده ای که در آن اعمال نفوذ شده

با سلام
در سال 94 از صاحب مغازه ام بعلت فحاشی و همچنین قفل زدن بر روی کرکره و ممانعت از کسب شکایت کردم دادیار بعد از بازجوئی از هر دو ما دستور بازگشایی مغازه را داد و مشخص شد که حق با من میباشد اما بعدا با اعمال نفوذ صاحب مغازه جریان پرونده عوض شد و دادیار دادگاه رای به نداشتن حق من داد، به رای اعتراض هم کردم و پرونده به دادگاه جهت اظهار نظر فرستاده شد در دادگاه بعلتی که برای من مشخص نیست سه بار تجدید وقت شد و تا الان هم نتوانستم کاری کنم، حتی از مامور تحقیقات محلی نیز شکایت کردم که محکوم هم شد اما نیروی انتظامی مامور را فقط توبیخ کرد و بمن گفتند جهت تجدید تحقیات محلی دستور قاضی لازم است و ما نمیتوانیم کاری کنیم، صاحب مغازه هم با دادخواست حقوقی و دادن آدرس اشتباه غیابی رای به تخلیه مغازه گرفته و همه اجناسم را برده در پرونده اسنادی هست که نشان دهنده اعمال نفوذ میباشد آیا میتوانم بعد از نزدیک چهار سال پرونده را پیگیری کنم؟ باتشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم. با فرض سوال شما بلی.یاالله

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

نتیجه نگرفتن لزوما به معنی اعمال نفوذ طرف در پرونده نیست و باید وکیلی برای خودت انتخاب کنی بره پرونده قبلی شما را مطالعه و راهنمایی لازم را برای شما ارایه بده