مشاوره حقوقی رایگان - عدم امنیت جانی در ازدواج و طلاق

روزتون به خیر جرم هایی که قصد انجامش را دارم به خاطر طلاق هنوز مرتکب نشدم اعتیاد به شیشه رویکرد به شیطان پرستی تن فروشی خودکشی فجار فاحشه بدکاره انفجار خانه کارتن خوابی خانه فساد جاسوس منافق دایشی رفتن به حرم حضرت زینب خودکشی با مترو یا دستگاه سنگ خورد کن ایجاد مزاحمت ناموسی برای روابط نامشروع با پسران حسادت و مزاحمت برای محسود و اغفال محسود و روابط نامشروع محسود و ازدواج اکراهی محسود با پیرمرد تکه تکه کردن محسود و کل خانواده محسود ازدواج با جن هنوز این جرم ها را مرتکب نشدم ولی اگر طلاقم نده و امنیت جانی به من برنگرده و تنها زندگی نکنم مرتکب این جرم ها میشوم ممنون میشوم کمکم کنید من چه طوری میتوانم شکایت کنم و طلاق بگیرم و تنها زندگی کنم امنیت جانی ندارم ممنون میشوم کمکم کنید با تشکر من محجبه چادری و مسجدی و مسلمان هستم ازدواج اکراهی با پیرمرد و عدم امنیت جانی در ازدواج و طلاق و مقایسه من با عقب افتاده ها

پاسخ ها :

محمدمهدی رضیان

جناب آقای محمدمهدی رضیان :

دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج از طریق دفاتر خدمات قضایی دهید