مشاوره حقوقی رایگان - خیانت کردن در زندگی

سلام من یکساله فهمیدم کسی تو زندگیمه مرتب با شوهرم در ارتباط به طوری که شوهرم رابطه زناشویی رو قطع کرده باهام و خرج و مخارج من و پسر بچه دوسالمو بخوبی نمیده یکهفته است از خانه انداختمون بیرون و میگه طرف زنمه دوسش دارم الان خواستم بدونم چطور شکایت کنم پیگیر شم با تشکر

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام شکایت ترک انفاق مطرح کنید. جهت پاسخگویی سریعتر سوالات خود را در این صفحه مطرح کنید forum.attorneyiran.ir