مشاوره حقوقی رایگان - فرق ماده 17و 18 قانون مدیریت خدمات کشوری

با سلام با توجه به قانون تبدیل وضعیت ایثارگران که در آن قید شده شامل افراد ماده 17 قانون مدیریت خدمات کشوری می شود آیا افراد شاغل در دستگاه های دولتی که قرارداد آنها به عنوان حراست یا خدمات می باشد به صورت حجمی قرارداد دارند شامل می شود یا ما جز گروه 18قانون مدیریت خدمات کشوری محسوب می شویم؟

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
تخصصی در این زمینه ندارم