مشاوره حقوقی رایگان - نیروی شرکتی

باسلام خدمت همه متخصصین علم حقوق. بنده 5 سال هست در قالب شرکتی در مرکز بهداشت فعالیت دارم. هر سال شرکت عوض میشه اما نیروها ثابت هستن. دو ماه حقوق ما رو دانشگاه میده به شرکت و شرکت میده به ما. در ضمن در استخدام هم گزینش شدیم و هم آزمون دادیم. میخواستم بدونم نوع شرکتی بودن من چیه؟ آیا جزء ماده 17 قانون مدیریت خدمات کشوری هستم یا ماده 18؟ با تشکر.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بنظر میرسد تحت شمول ماده 18 باشید البته لازم است بررسی بیشتری صورت گیرد