مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام همسرم در زمان حیات ماشین خود را بنام خواهرش زد .. الان چطوری میتوانم ماشین را به عنوان اموال همسرم معرفی کنم و به عنوان مهریه بگیرم... ایا شهادت چند نفر کافیست..

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام.همسرتون در زمان حیاتش حق هرگونه تصرفی در اموال خود را داشتن.و راهی برای توقیف خودرو وجود ندارد.از سایر اموالش چنانچه موجود هست توقیف کنید

یک وکیل

سلام چنانچه بعد از تقدیم دادخواست اموال را انتقال داده باشد و اموال دیگری جهت توقیف موجود نباشد میتوانید شکایت معامله صوری به قصدفرار از دین مطرح نمایید و سپس معامله را باطل نمایید