مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از بخشش مهریه

با سلام. من با حق طلاق محضری که دارم میخواهم از همسرم جدا شوم. به دادگاه مراجعه کردیم و با اصرار شوهرم مهریه رو بخشیدم. اما الان پشیمون شدم و هنوز جدا نشدیم و زمان تجدید نظر رای نهایی هنوز به پایان نرسیده است. آیا میتونم از بخشش مهریه منصرف شوم و مهریه رو بگیرم یا دیگر کار از کار گذشته است؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر طلاق توافقی صادر شده باشد، تا لحظه آخر یعنی حضور در دفترخانه جهت اجرای صیغه طلاق ، می توانید منصرف شويد .