مشاوره حقوقی رایگان - ابراء مهریه

با درود و سپاس
دخترم تمام مهریه خود را یک سال پیش بخشیده بخاطر اینکه اعتماد شوهرشو جلب کنه حالا پشیمون شده آیا قابل برگشت میباشد لازم به ذکراست تو سند ابراء قید شده و در عنوان سند اقرار به بذل مهریه قید شده.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله بذل مهریه در حکم هبه هست و قابل برگشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توصیه میشود نسبت به بررسی سند توسطوکیل اقدام نمایید تا مشاوره دقیقتر صورت پذیرد چون ماهیت ابرا وبا هبه متفاوت است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ابراء دین باشد خیر اگر بذل و هبه غیر معوض باشد بله

یک وکیل

باسلام، نیازمند بررسی مدارک است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید مدارک بررسی گردد
اگر ابرا باشد خیر اما هبه و بذل بله

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
ابراءمعمولا قابل رجوع نیست چون ابرا اسقاط حق دینی میباشدوازاسباب سقوط تعهدات قراردادی میباشدامانکته مهم اینکه اگرمهریه بصورت حق عینی باشدمثل زمین وملک اینجا فقط قابلیت هبه دارداما اگرحق دینی بود مثل 100عددسکه بهارآزادی اینجا قابلیت ابرا وجود دارد چون ابرا اسقاط حق دینی است.امااگراین بخشش درمقابل طلاق باشددرایام عده قابل رجوع است.نکته دیگرچون که درسند اقرارقیدشده لذاانکاربعد ازاقرارمسموع نیست.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت ابرا خیر نمیتواند،مگر اینکه بذل یا هبه باشد.