مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح توسط شوهر

من همسرم همیشه کتک میزنه و فحاشی و توهین میکنه دو سال پیش با سیلی منو زد دماغم شکست و اصرار داشت به کسی نگم منم چون نمیخوام طلاق بگیرم نگفتم دو شب پیش مجدد دماغمو شکست ممنون میشم راهنمایی کنین که کجا باید شکایت کنم هنوز هم نمیخوام طلاق بگیرم ولی میخوام حقمو ازش بگیرم که دستش بشکنه که دیگه کتک نزنه

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

درود گزارش به کلانتری شکایت دریافت معرفی نامه از کلانتری به پزشکی قانونی تشکیل پرونده کیفری و...