مشاوره حقوقی رایگان - رفع ممنوع الخروجی

سلام علیکم. خسته نباشید. من با نامزدم مشکل دارم و چند دفعه دادگاه رفتیم و الان رأی صادر شده است و من محکوم شدم. در تاریخ 19 این ماه به من وقت دادند که بروم و اعتراض بدهم و قسط بندی بشود تا مهریه نامزدم رو پرداخت کنم. برای کاری به ترکیه میرفتم که در فرودگاه پاسپورت من رو گرفتند و من رو ممنوع الخروج کردند. حالا میخوام بدونم چطوری میشه میتونم بروم تا وقت دادگاه از ممنوعیت در بیارم و پاسپورت من رو برگردونند یا نه باید برم دادگاه 19 بعد تصمیم بگیرند؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ابتدا باید درخصوص مهریه تصمیم گیری شود یا به نحوی توافق کنید تا خانم رضایت داده و درخواست رفع ممنوع الخروجی شما را بدهد