مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

سلام. یک واحد آپارتمان از شخصی به صورت قولنامه ای خریدم. بعد از چند سال مراحل دریافت سند را فروشنده انجام میداد که اقدام به فروش واحد خود نمود و قول داد که سندها را دریافت نماید. بنده نیز با توجه به حرف ایشان اقدام به فروش واحد خودم نمودم ولی تا به حال اسناد آپارتمان آماده نشده و خریدار اقدام به شکایت نموده است. در حکم اینجانب الان استحضاری است باید چه کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
کسی که ملک را از شما خریده است ،قائم مقام شما است و میتواند کلیه تعهدات را از فروشنده مطالبه کند ، شما میتوانید با تقدیم لایحه دفاعیه اظهارات خود را در تایید فروش ملک به خریدار ضمیمه پرونده کنید.
موفق باشید