مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام.
بنده به علت ترس از زندان در دادگاه های مربوط به طلاق حضور پیدا نکردم و همسر من طلاق غیابی گرفتند و من به پرداخت نفقه و مهریه محکوم شدم. تنها دارایی بنده یک قطعه زمین بوده که ارث از پدرم به بنده رسیده است و ایشون آن زمین را ضبط کردند. بنده هیچ دارایی و کاری ندارم و در صورت مراجعه بنده میزان قسطی که باید بابت مهریه پرداخت کنم چه میزان می باشد؟ میتوانم برای ارزش گذاری مجدد زمین اقدامی انجام بدهم و یا زمین را پس بگیرم و جای آن قسط مهریه بدهم؟ (میزان ارزش گذاری زمین بسیار پایین بوده است)
آیا با توجه به عدم شرکت در دادگاه احتمال بازداشت بنده وجود دارد؟
از زمان دادگاه اول تا به امروز 3 سال میگذرد.

پاسخ ها :

میزان اقساط مهریه توقیف زمین بابت مهریه عدم حضور در دادگاه طلاق مهریه طلاق غیابی طلاق