مشاوره حقوقی رایگان - پاس شدن چک سرقتی

سلام. بنده یک فقره چک به مبلغ 17 میلیون از یک مشتری گرفتم که ادعا داشت چک خانومش هست و دستگاه و لوازم به او دادم و چک رو بردم بانک و پاس شد. بعد از این که چک پاس شد برادر صاحب حساب با بنده تماس گرفت که چک سرقتی هست و برگ چک امضا شده رو با ته برگ چک کامل درآوردند و پول رو بیاور پس بده. گفتم بنده چک رو از کسی گرفتم و دستگاه فروختم و یادم نیست از چه شخصی گرفتم و این قدر تند حرف زد و توضیح نداد که گفتم نهایتش این هست که من پول شما رو بدم و آروم باشید و کامل بگویید چی شده است که من هم در جریان باشم و شروع کرد سر و صدا و من هم گفتم این طور که شما حرف میزنی من هم نمیتونم کمکی بکنم شما برو شکایت کن من هم بیایم جواب بدهم و بعد یک شماره ی دیگر هم با من تماس گرفته بود و پیامک داده بود بابت سرقتی بودن چک که تماس گرفتم ببینم داستان چی هست. شوهر صاحب چک بود و قشنگ توضیح داد و قرار شد اگر شماره ای چیزی پیدا کردم به او خبر بدهم از اون جا که تماس با بنده زیاد هست حتی شماره تماسش هم نتونستم پیدا کنم به همین دلیل کلانتری گفت تماس بگیر دونه دونه و من هم گفتم خب گردن نمیگیرد و متوجه میشود داستان شده است. ترجیح میدهم صبر کنم حداقل تا روز دادگاه تا خودش تماس بگیرد.
حالا بنده فاکتور رو چیزی از کسی که چک رو گرفتم نداشتم.
بعد از چند روز یک نفر با بنده تماس گرفت بابت سوال در مورد دستگاه البته با یک شماره تماس دیگر حدس زدم خودش باشد.
که گفتم پیامک بدید و در پیامک از او سوال کردم که همون شخص که چک 17 میلیون به من دادید هستید یا نه؟ تایید کرد و اظهار داشت که چک که موردی نداشت و از این حرف ها که گفتم نه و یک طور خواستم از او شماره حساب بگیرم و بعد هم باز دستگاه میخواست. بعد از حدود نیم ساعت پیام، گوشی اش رو از دسترس خارج کرده است.
از اون جا که صاحب چک از بنده شکایت کرده چون بنده چک و پشت نویسی کامل کردم و از من همون روز سوال کرد و من گفتم یادم نیست و چند روز بعد در پیامک ها به او گفتم احتمال دارد باز تماس بگیرد و سوال بپرسد و همین طور هم شد. الان میتونم این پیامک ها و شماره تماس رو جلسه اول دادگاه تحویل بدهم و تموم بشود یا و برای من هنوز دردسر دارد؟
بنده صاحب چک رو نمیشناسم همچنین اون من رو نمیشناسد. هیچ مشخصاتی هم از طرفی که چک به من داده ندارم. جز همین شماره تماس جدید و پیامک ها که دقیق مشخص شده خودش هست.
ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

دریافت چک سرقتی چک سرقتی چک