مشاوره حقوقی رایگان - چک سرقتی

با سلام و خسته نباشید. بنده ویزیتور دستمال کاغذی هستم. چند وقت پیش به یکی دستمال کاغذی نقدی تو رشت فروختم. که خریدار بعد از این که بار تحویلش داده شد به راننده با اصرار چک میده و پشتش هم امضا نمیکنه. بعد از این که چک رو به بانک بردیم، متوجه شدیم که چک سرقتی هست و جلوی حساب بسته شده. بنده الان یک بارنامه دارم و دو تا شاهد که بار رو خالی کردند. از کجا باید اقدام کنم برای شکایت؟ آیا میتونم ثابت کنم فرد کلاهبرداری کرده؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.با توجه به شهادت شهود و بارنامه و سایر قراِین موجود میتوانید شکایت کنید.