مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

با سلام من سوالی داشتم
پدر من یک باب آپارتمان را چندین سال پیش ( صلح عمری بدون فسخ ) به نام بنده کرده بود.
و زمانی که بنده 17ساله بودم به نام خودشون برگردوندن و چون کلا هیچ وکالت نامه هم از بنده نداشتن.
آیا من بابت این آپارتمان میتونم ادعایی داشته باشم ؟ چون سن من هم پایین نبوده و از سن 15به بعد جزو سن قانونی برای کارهای ملکی محسوب میشه بر اساس تبصره 1 ماده 1210

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر مگر انتقال غیر قانونی ، صورت گرفته باشد و ..