مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام
خسته نباشید
برادر من به یک نفر بدهکار بود که با پرداخت بدهی به اون شخص و ثبت رضایت نامه در دفترخانه با این عنوان که نسبت به پرونده به شماره ........ و در ادامه رضایت نامه امده که هیچ گونه طلبی تحت هیچ عنوان از برادر من نداره
مشکلی که هست اینه که از برادرم سفته داشته که این سفته ها روی پرونده اشاره شده نبوده که الان سفته ها موجود نبود
آیا ممکنه بعدا خوداش یا اینکه بتونه سفته رو بده به شخصی دیگری و مجدد شکایت کنن از برادرم ممنون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر سفته ها را به شخص دیگری منتقل کند ،مشمول عنوان کیفری خیانت در امانت است و قابلیت پیگرد قانونی دارد.
موفق باشید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
مشکل رضایت نامه اینه که دو وجهی نوشته شده و چون شماره پرونده اشاره شده عموما تسری یدا میکنه به پرونده ولی ممکن هست بعضی محاکم هم قبول بکنن که بدهی ندارن نسبت به شخص.