مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو مقصر

سلام. چند روز پیش با یک ماشین تصادف کردم و افسر راهنمایی حضور پیدا کرد که قرار شد هزینه بنده رو بدهد و من رو راضی کند که متاسفانه به دروغ جلوی افسر گفت چشم و حالا پول نمیدهد. کجا باید شکایت پلاک رو انجام بدهم و به چه طریقی پیگیر بشوم؟ سپاس.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
ابتدا با اخذ تامین دلیل در شورای حل اختلاف ،خسارات وارده به خودرو را با جلب نظر کارشناسی تامین دلیل کنید و مشخصات مالک خودرو را از راهنمایی و رانندگی استعلام کنید و سپس با ضمیمه کردن دلایل و مستندات دادخواست مطالبه خسارات وارده به خودرو را به دادگاه حقوقی یا شورای حل اختلاف( درصورتیکه مبلغ خسارت کمتر از بیست میلیون تومان است) تقدیم کنید .
موفق باشید