مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

به مدت 20 روز خودرویی رو فروختیم و بعد از 20 روز موتور خودرو سوخته و مالک خودرو خسارت وارد شده را از فروشنده درخواست کرده است و بابت حق تعمیر از فروشنده در دادگاه شکایت کرده آیا مالک حق گرفتن خسارت از فروشنده را دارد؟

پاسخ ها :

زهرا  كاظمي مقدس

زهرا كاظمي مقدس :

استان :

با سلام .این امر مستلزم ارجاع امر به کارشناس در امور خودرو به لحاظ تخصص بودن امر هست و محکمه بر اساس نظریه کارشناسی مبادرت به صدور حکم خواهد کرد .فلذا در کنار توجه به‌محتویات مبایعه نامه( در صورت وجود) از باب تسبیب تقصیر هر یک از طرفین را هم مورد بررسی قرار خواهد داد .به عبارتی ساده باید بررسی شود که ایا عیبی که منجر به سوخته شدن موتور شده ایا در هنگام عقد وجود داشته یا نه خریدار خود در نتیجه عملکرد بد موجبات خسارت به موتور را فراهم‌نموده هست .در کل باید بررسی همه جانله صورت پذیرد