مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام ببخشید چند تا سوال داشتم. داداش من ٨ماه میشه ازدواج کرده و همراه مادرش زندگی میکنه نزدیک ٣ماه میشه زنش خونه را ترک کرده و رفته داداش من چند بار رفته دنبالش ولی باهاش نیومد به غیر از داداش من چند نفر دیگه هم از طرف داداشم رفتند گفتند که برگرد سر خونه زندگیت ولی قبول نکرد ولی باز هم داداش من نرفته از زنش شکایت کنه زنش یه زنی بود حرف داداش منو قبول نمیکرد حتا اخرین بار که از خونه رفته به خاطر این که داداش من براش گفته که بلند شو چند تا هلو برای من بشور ولی خانمش حرفشو قبول نکرده و براش گفته که خودت برو بشور مگه بچه هستی من نمیتونم به هر حال بحثشون شده و ٢روز بعد رفت خونه مادرش و دیگه نیامد به هر حال ٣ماه گذشت تا اینکه تا ٢روز پیش زنش رفته شکایت کرده گفته که شوهرم منو از خونه بیرون کرده و مادرزن خواهر شوهر من تو زندگی من دخالت میکنند خرجی منو نمیده و چند تا دروغ دیه هم گفته مثلا گفته شوهر من جهاز منو فروخته از این چیز ها حالا اگه داداش من شکایت کنه و عدم تمکین زن خودش را اعلام کنه دستش به جایی میرسه یا نه و یه چیز دیگه هم هست که ما افغانی هستیم با تشکر اگه یه راه حل خوبی نشون ما بدین

پاسخ ها :

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سلام دادخواست الزام به تمکین در دادگاه خانواده مطرح کنید وی باید از همسرش تمکین کند.
او باید برای ادعای خود دلیل و مدرک ارائه کند پس نگران نباشید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله .من پرونده اتباع افغان رو داشتم بله می تواند عدم تمکین رو بزنه ولی من باید عقدنامه شما رو ببینم تا نظر بدم