مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام، حدود شصت میلیون تومان سفته از شخصی دارم ،دادگاه گفته از طریق بانک واخواست صورت بگیره، میخوام بدونم کدوم بانک انجام بدم، و اینکه هزینه واخواست شصت میلیون تومان چقدره ؟؟؟ با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.واخواست توسط دادگستری انجام می شود.یاالله

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. واخواست سفته توسط بانک ملی و بعضی از دادگاه ها انجام می گیرد. هزینه واخواست سفته 2درصد می باشد. البته واخواست سفته فوایدی دارد ولی برای تقدیم دادخواست مطالبه وجه سفته اجباری نمی باشد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
واخواست ازطریق برخی دادگاهها صورت میگیرد وشمارو معرفی میکنندبه بانک ملی وهزینه واخواست هم دو درصد مبلغ است